Частина Нового Роздолу знову без тепла: чергова аварія залишила без обігріву школу і житлові будинки

33971
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

14 грудня о 13:47 год. надійшло повідомлення, що в м. Новий Розділ по вул. Шевченка, 34 на магістральній теплотрасі діаметром 500 мм виявлено витік теплоносія.

14 грудня о 13:47 год. надійшло повідомлення, що в Новому Роздолі по вул. Шевченка, 34 на магістральній теплотрасі діаметром 500 мм виявлено витік теплоносія.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА

О 15:35 год. було відключено 2 теплових пункти та припинено подачу теплоносія на 5 вулиць: О.Довженка, Т.Шевченка, С.Бандери, Л.Українки, В.Стуса, на яких знаходяться 34 житлових будинки, 1 загальноосвітня школа №5 та 1 дошкільний навчальний заклад №8. На час відключення навчальний процес не проводився.

Для відновлювальних робіт залучено аварійну бригаду у складі 9 чоловік Новороздільської ТЕЦ. О 16.50 год. запущено роботу ТП та частково відновлено подачу теплоносія до будинків.

Станом на 06:00 год. 15 грудня через пошкодження на магістральній теплотрасі без теплопостачання залишається 9 п’ятиповерхових житлових будинків на проспекті Т.Шевченка та 1 загальноосвітня середня школа №5.

З настанням світлої пори доби 15 грудня планується продовжити ремонтні роботи.

Загалом, у Львівській області 14 грудня зафіксовано 4 порушення у роботі систем життєзабезпечення (електропостачання – 3, теплопостачання - 1).

14 грудня на “Гарячу лінію області” за тел.“112” надійшло 11 звернень, щодо відключення електроенергії. Завершено роботи по 2 зверненням, не закрито 9 звернень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: