Львівські прикордонники затримали шестеро громадян Туреччини

1263562

Прикордонники зупинили автомобіль таксі, що їхало в напрямку Польщі.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

В легковику, крім водія-українця, знаходилось ще п’ятеро чоловіків – громадян Туреччини. Іноземці мали з собою ID-картки та закордонні паспорти. Прикордонники встановили, що громадяни прибули на територію України нещодавно законним шляхом та планували потрапити до країн ЄС в обхід пункту пропуску. До подорожі іноземці підготувалися завчасно та користувалися GPS-навігатором з прокладеним маршрутом руху до державного кордону.

Наразі прикордонники доставили іноземців до підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів, встановлення усіх обставин справи та прийняття правового рішення.

Ще одного громадянина Туреччини, який теж намагався у незаконний спосіб потрапити до Польщі, затримали військовослужбовці Мостиського загону.

Група реагування відділу «Шегині», за інформацією місцевих жителів, затримала чоловіка біля кордону. Іноземця 1984 року народження за спробу незаконного перетинання державного кордону України правоохоронці затримали в адміністративному порядку. Рішення у справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: