Нові тролейбуси «Електрон» курсують на вулицях Львова

тролейбуси

Вчора, 15 грудня, як і було анонсовано, на тролейбусні маршрути Львова виїхала перша партія тролейбусів «Електрон». Нові «Електрони» курсують на усіх маршрутах, крім 27 і 31. Наступну партію планують випустити на лінію у першій декаді 2020 року, йдеться на сайті Львівської міської ради.

Вчора, 15 грудня, як і було анонсовано, на тролейбусні маршрути Львова виїхала перша партія тролейбусів «Електрон». Нові «Електрони» курсують на усіх маршрутах, крім 27 і 31. Наступну партію планують випустити на лінію у першій декаді 2020 року, - йдеться на сайті Львівської міської ради.

«Станом на сьогодні у тролейбусному депо уже перебуває 23 тролейбуси нової партії виробництва концерну «Електрон». З них 10 тролейбусів вже документально передано актами прийому-передачі, та виїхали на лінію з 15 грудня 2019 року. Решта тролейбусів перебувають в процесі документального оформлення та встановлення додаткового обладнання. Прогнозовано виїдуть на лінію у першій декаді січня 2020 року.

Загалом маємо отримати 50 нових тролейбусів», — повідомив Іван Бондар, речник ЛКП «Львівелектротранс».

За його словами, наразі ведеться активна робота над документальною частиною передачі наступної партії тролейбусів від концерну «Електрон» для ЛКП «Львівелектротранс», щоб вагони якомога швидше вийшли на маршрут.

Нагадаємо, у планах міста придбати 10 нових трамваїв і ще 30 німецьких, та 100 тролейбусів з автономним ходом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: