У Львові молодий хлопець хотів вчинити самогубство

поліція виклик

Вчора, 15 грудня, патрульні 4 батальйону отримали виклик з вулиці Широкої. Заявник Роман повідомив, що бачить зі своєї квартири як в будинку поруч, на 14-поверсі сидить хлопець звісивши ноги з перил, можливо має намір стрибнути.

Через 4 хвилини патрульні Тарас Фрусенко, Святослав Герчаківський та Юрій Сало були на місці, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Інспектори піднялися на 12 поверх ліфтом, а ще два – пішки. На загальному балконі найвищого поверху стояли два хлопці і емоційно спілкувалися.

Юнак, побачивши поліцейських, різко зробив спробу перелізти через поручень балкону. Патрульні зрозуміли, що діалогу не буде і треба діяти негайно. Інспектори підбігли до нього і зняли перил. До хлопця застосували кайданки оскільки він поводився агресивно і ймовірно був нетверезим.

18-річний парубок сказав поліцейським, що не бачить сенсу жити далі. Поруч був його 16-річний друг, який увесь час намагався відмовити від самогубства. На місце події викликали швидку, яка забрала хлопця в медзаклад для спілкування із психологом. Приїхала також дівчина юнака, яка розповіла, що кілька годин до цього вони посварилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: