У Львові відкриють музей у темряві

музей у темряві
www.0300.com.ua/

В Україні є музей, де всі екскурсії проходять в абсолютній темряві та у супроводі незрячих гідів. Такий музей в країні єдиний.

Про це повідомили у пресслужбі музею в темряві «Третя після опівночі».

«Одна година у повній темряві, де світ можна відчути лише на дотик, смак, нюх та слух, змінює ваші погляди на багато речей, які сприймаються як буденне та належне. Метою нашого проекту є знищення бар’єрів у спілкуванні між зрячими та незрячими людьми, працевлаштування  незрячих та підвищення рівня емпатії та толерантності в суспільстві», - зазначають організатори.

Також додають, що майже 3 роки тому вперше вимкнули світло та провели екскурсію.

«Ми не були впевнені, як саме сприймуть нашу ідею — адже нічого подібного в Україні не існувало. Але зараз, 17 тисяч відвідувачів потому, ми знаємо — наш проект потрібен і він дійсно змінює життя людей!»

Наразі музей функціонує лише у столиці, а вже у 2020 році планують відкрити другий такий музей в Україні, а саме у Львові.

«Ми дуже хочемо, щоб про нас дізнались якомога більше людей. Будь ласка, розкажіть про нас у соціальних мережах та інформаційних виданнях. Ми з радістю розповімо про наш музей в ефірах або ж інтерв’ю», - йдеться в дописі організаторів.

Також запрошують відвідати київський музей аби краще зрозумієте та відчути ідею.

Музей має сторінку у Facеbook та сайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: