У Бродах відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям (фото)

375baffaee043e29d393bbbd64de8248

Сьогодні, 18 грудня,  голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь в урочистому відкритті  спортивного майданчика зі штучним покриттям  у ОЗ «Бродівська загальноосвітня школа I-III ст.. №3».

Слід зазначити, що це уже 10 спортивний майданчик на Бродівщині, встановлений завдяки підтримці обласного бюджету, інформує прес-служба Львівської облради.

«Вітаю усіх, хто доклався до того, щоб неподалік школи з’явився чудовий сучасний спортивний майданчик, уже ювілейний у цьому районі. Тут має бути життя безперервно, щоб наші діти і молодь мали можливість займатися спортом та вести здоровий спосіб життя, - зазначив Олександр Ганущин. – Зараз також робимо усе можливе, щоб у наступному році запустити у Бродах і плавальний басейн. Дуже сподіваємося, що так і буде».

Загальна вартість спортивного майданчика становить 1 млн 586 тис грн, з них 700 тис грн. виділено з обласного бюджету, решту  – з місцевого.

Майданчик облаштовано в рамках реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.

Нагадаємо, всього у Львівській області у 2019 році заплановано облаштування 88 спортивних майданчиків, з яких 60 з тренажерним обладнанням, 24 зі штучним (трав'яним) покриттям та 4 зі штучним (наливним) покриттям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: