За добу рятувальники загасили 19 пожеж сухостою

зображення_viber_2019-12-18_09-55-06

За минулу добу горіння сухої трави зафіксували у Дрогобицькому, Миколаївському, Самбірському, Сколівському, Старосамбірському, Стрийському, Турківському районах та в м. Борислав.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема, 17 грудня о 16:03 Служба порятунку «101» отримала повідомлення про пожежу в м. Стебник на вул. Дорошенка на відкритій території. О 18:56 пожежу сухої трави на площі 30 000 квадратних метрів ліквідували.

Ще одна великомасштабна пожежа сухостою виникла о 18:31 в Бориславі на  вул. Дрогобицька. Пожежу гасило 10 рятувальників. О 21:44 надзвичайники ліквідували пожежу сухої трави та чагарнику на площі 50 000 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців з проханням  дотримуватись заходів пожежної безпеки.

«В жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі - це дуже небезпечно, - йдеться у повідомленні. - Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву! Необхідно дотримуватись заходів безпеки і при палінні цигарок - не кидайте недопалки на землю. Нерідко загоряння відбуваються і з цієї причини. Пам'ятайте, що відповідно до вимог пожежної безпеки спалювання сміття та сухої трави на території і поблизу населених пунктів, заборонено».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: