Біля будівлі ФСБ у Москві невідомий відкрив вогонь з автомата – є загиблі

5dfba1d6ae5ac95427551cd1

На Луб'янці біля будівлі ФСБ невідомий відкрив вогонь з автомата Калашникова. Є інформація про загиблих і постраждалих.

Про це інформує РБК.

В районі Луб'янки, на площі Воровського, невідомий відкрив стрілянину з автомата Калашникова, підтвердили в ГУ МВС Москви. За словами одного зі співрозмовників, при стрільбі є загиблий, інший стверджує, що людину поранили.

Інформацію про стрілянину підтверджує Telegram-канал «Підйом».

«Чути стрілянину і крики, людей з вулиці загнали в будівлі», - цитує канал слова очевидця.

На відеозаписах, які з'явилися в Telegram-каналах і соцмережах, видно, як в сторону будівлі ФСБ, розташованої поблизу відділення поліції, біжать озброєні люди. На записах чути постріли і звук сирен, співробітники поліції заганяють людей, які перебувають на площі біля штаб-квартири спецслужби, на станцію метро. На прилеглих до будівлі ФСБ вулицях припинився рух. Центр організації дорожнього руху повідомляє, що рух в цьому районі перекрито.

Дані про загиблих і постраждалих різняться. За версією Telegram-каналу 112, загинули троє співробітників ФСО. Baza пише про вбитого співробітника ДІБДР. «У нас поки немає таких даних», - заявили в прес-службі УДІБДР по Москві.

Джерело, близьке до ФСБ, повідомило, що стрілянину відкрили в приймальні спецслужби. Telegram-канал 112 також стверджує, що стрілянина почалася в приймальні ФСБ, після чого нападник вибіг на вулицю. Місця вулиці перекриті. Нападників було троє, двоє з них загинули, один з нападників продовжує стріляти і веде прицільний вогонь.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: