Через рішення уряду Гончарука - митниця та ДФС провалюють надходження до держбюджету, - Ганущин

IMG_9334

Новий уряд зупинив не лише проведення платежів, але і реєстрацію платіжних доручень (бюджетних зобов’язань) органами казначейства за загальним фондом держбюджету

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської облради Олександр Ганущин.

«А технократ Олексій Гончарук виявляється гірше за Азарова з Арбузовим! Подарунок від Миколая від нового уряду - зупинка не лише проведення платежів але і реєстрації платіжних доручень (бюджетних зобов’язань) органами казначейства за загальним фондом Держбюджету. Тепер детальніше. Перший крок, зупинка проведення платежів - сигнал що Митниця і Державна податкова служба остаточно провалюють надходження до держбюджету. Епоха бідності "закінчилася". Такі дії - спосіб уникнути секвестру і розривів на Єдиному казначейському рахунку. Чекаємо на офіційні коментарі пана Сергія Верланова і Максима Нефьодова», - написав він.

«Щодо кроку два. Що означає "зупинити реєстрацію бюджетних зобов‘язань". Це звичайнісінький службовий злочин посадової особи прем‘єр-міністра України. Вдруге за цей рік - першого разу це тоді коли із субвенцією на соцеконом. Цікава реакція Міністерства фінансів України, Оксани Маркарової, Юрія Джигура, Геннадія Пліса і, головне, органів Державної казначейської служби України на місцях. Не реєструвати зобов‘язання - це пряме порушення Бюджетного кодексу», - зазначив Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: