На Львівщині СБУ викрила схему контрабанди наркотиків із залученням неповнолітніх

екстазі

Контрабандист екстазі залучав неповнолітніх для переправлення психотропів в столицю.

Служба безпеки України блокувала контрабанду психотропних речовин з однієї з європейських країн на територію нашої держави.

Про це повідомляють в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області.

Оперативники Управління СБУ у Львівській області встановили, що мешканець столиці налагодив механізм нелегального переміщення з-закордону екстазі та амфетаміну для продажу. Іноземні спільники наркоділка відправляли йому товар через сервіси міжнародного поштового зв’язку до Львова. Для подальшого переправлення посилок в столицю киянин залучав неповнолітніх.

Співробітники спецслужби затримали організатора наркотрафіку під час одержання чергової партії психотропів. В ході огляду відправлення правоохоронці вилучили 500 таблеток «екстазі» (МДМА) та амфетамін на загальну суму понад 150 тисяч гривень за цінами «чорного» ринку.

За оперативними даними раніше на адресу вказаної особи надходили 12 аналогічних міжнародних поштових відправлень з-за кордону.

Наразі затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: