На залізничному вокзалі Львова відкрили міжнародний пункт митного контролю

вокзал 2
ілюстративне фото, з архіву редакції.

Укрзалізниця обладнала залізничний вокзал у Львові постійним пунктом митного контролю для поїздів, що прямують до Польщі, - повідомляють у пресслужбі Укрзалізниці.

Це рішення – результат пілотного проекту, який проводився з 2016 року в поїздах Інтерсіті+ сполученням Київ – Львів – Перемишль, коли митний та прикордонний контроль здійснюється під час руху поїзда між станціями Львів і Мостиська-2 та у зворотному напрямку.

Відтепер цей пункт функціонуватиме постійно та цілодобово, що дозволить організувати злагоджений і чіткий процес перетину державного кордону.

За словами голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, це рішення не лише забезпечить зручний сервіс для пасажирів, які прямують до Польщі, а й сприятиме розвитку інших міжнародних маршрутів до країн Європейського Союзу. «Ми виконали всі вимоги, щоб пункт запрацював на постійній основі, що значно покращує комфорт пасажирів під час подорожей. У подальшому – створити міжнародний пасажирський хаб у Львові та поширювати цей досвід у залізничному сполученні з іншими країнами ЄС», – прокоментував голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Для облаштування пунктів було виділено приміщення на вокзалі, яке було обладнано технікою, усіма видами зв’язку, створено умови для комфортного перебування та виконання своїх функцій представниками митних та прикордонних служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: