У Львові впровадять систему #єМалятко

890_450_5cf7926a63695

Вже 1 січня 2020 року Львів стане одним із 10-ти пілотних міст України, де впроваджуватимуть повний комплекс реєстраційних послуг для новонароджених — #єМалятко.

Про це пише Львівська міськрада.

Нова послуга об’єднає дані з 10-ти різних міських та державних реєстрів, спростивши цим процес реєстрації новонароджених.

#єМалятко — це комплексна послуга, що складається з 10-ти поєданих послуг в одній, яка надається при народженні дитини. Якщо раніше це все відбувалося в паперовому форматі і заяву на кожну з цих послуг потрібно було надавати окремо, то зараз всі ці послуги є об’єднаними через об’єднання реєстрів, з яких береться інформація щодо тих чи інших послуг. Йдеться про демографічний реєстр, реєстр актів цивільного стану, реєстр платників податків, локальний реєстр територіальної громади, реєстрація місця проживання тощо. А також у наступному році до них долучиться реєстр пацієнтів, який планують долучити вже наступного року.

«Львів — одне із 10-ти міст України, які обрані як пілотні. Відповідно, в 10-ти містах одночасно Міністерство цифрової трансформації України впроваджуватиме цей проєкт», — зазначила керівниця управління ІТ Олена Гунько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: