На Львівщині відкрили нову медичну амбулаторію

IMG_9319_1576928821_3984x2656_1_0
Фото: ЛОДА

Майже півтори тисячі мешканців з сіл Сулимів, Віднів, Звертів, що на Жовківщині отримуватимуть медичні послуги у новозбудованій амбулаторії первинної медицини.

Урочисте відкриття медичного закладу відбулося сьогодні, 21 грудня, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Мешканці Львівщини заслуговують на те, щоб своєчасно та якісно отримати усі необхідні медичні послуги. Я дуже радий відкривати сьогодні цю амбулаторію, яка є однією із тих 43-ох, які з‘являться на Львівщині. Цього тижня - це третій медичний заклад, який відчинив двері для своїх пацієнтів. Ми радіємо, бо цей проект набуває завершальної стадії. Я бажаю усім мешканцям міцного здоров’я, а персоналу наснаги та сил», - сказав заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

Окрім того, заступник голови облдержадміністрації подякував усім причетним до створення цієї амбулаторії, а також передав персоналу амбулаторії новий кардіограф.

Загальна площа приміщення будівлі складає 223,56 метра квадратні. Загальна вартість амбулаторії становить 5 772,447 тис. грн. З яких: субвенція з державного бюджету місцевому бюджету складає 4 980,934 тис грн, а співфінансування з місцевого бюджету - 791,513 тис грн.

Нагадаємо, для кожної з 43-х нових амбулаторій закуплено службовий автотранспорт Renault Duster. Окрім того, закуплено 67 автомобілів для існуючих амбулаторій.

21 листопада 2019 року управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації оголосило тендер на закупівлю ще 158 автомобілів для існуючих амбулаторій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: