Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж і показала фото з весілля

image (55)

Дочка лідера гурту Скрябін Андрія Кузьменка, який загинув чотири роки тому в автомобільній аварії, 22-річна Барбара вийшла заміж.

Весілля єдиної дочки Кузьми відбулося в п’ятницю, 20 грудня. Обранцем дівчини став Віктор Тур, разом з яким вона вчиться в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця.

Першим про весілля дочки Кузьми повідомив український співак і актор Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Dzidzio. Він розмістив в Мережі знімки з весільної церемонії і привітав Барбару і її чоловіка, зазначивши, що Кузьма радіє і святкує разом з ними:

«Я сьогодні прийшов привітати з днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора! Бася — єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами святкує і радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю», — написав він на своїй сторінці в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Друзі, я сьогодні прийшов привітати з Днем весілля 💝 двох прекрасних молодих людей: Барбару та Віктора! Бася - єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами тішиться, святкує та радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім‘ю, за всі ті роки, які вони мають прожити в коханні, щасті та багатстві. Многая літа молодій парі!!! А ше - прошу Вас, люди, напишіть у коментах вітання для Барбари та Віктора в День їхнього весілля 🥂🍾!!!

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Пізніше кадри з весілля були опубліковані на офіційній сторінці програми Світське життя в Instagram. На знімках молодята позували з її ведучою, української телезіркою Катею Осадчою.

Весільні фото в Мережі також опублікувала і сама наречена. Вона показала свою весільну сукню, а також зворушливі знімки з нареченим. Крім того, вона розмістила в Мережі фото святково прикрашеного банкетного залу заміського ресторану Forrest Club, де і відбулося одруження.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

20.12.2019❤️♾💍

Публикация от @ miss___mariya

Нагадаємо, засновник і фронтмен гурту Скрябін загинув 2 лютого 2015 року в ДТП у Дніпропетровській області. Йому було всього 46 років.

Марія-Барбара Андріївна Кузьменко, яку в родині ласкаво називають Бася, була названа на честь актриси Барбари Брильської, кумира дитинства Кузьменка, з якою він був знайомий. Дівчина навчається в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця та хоче стати дерматологом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: