Облрада прийняла Програму соціально-економічного Львівщини на 2020 рік

IMG_2336

Депутати Львівської обласної ради погодили Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2020 рік.

За словами голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Олега Домчака, структура Програми як і в попередні роки є логічним продовженням стратегічного планування, передає ІА Дивись.Info.

«Програмою визначені основні показники, цілі, інструменти по кожному напрямку і їх фінансування. Маємо 29 обласних цільових програм, які передбачають майже 1,5 млрд грн фінансового ресурсу на реалізацію, зокрема Програма капітального будівництва – рекордні 228 млн грн», - розповів він.

Фінансування заходів Програми у 2020 році здійснюватиметься за рахунок різних джерел фінансування: бюджетних коштів, кредитних ресурсів, власних коштів господарюючих суб’єктів, грантів, міжнародної технічної допомоги, доходів від надання платних послуг бюджетними установами, благодійної, гуманітарної, спонсорської допомоги та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Документ декларує пріоритетні напрямки: конкурентоспроможна економіка, якість життя, відкриті кордони, розвинуте село, туристична привабливість.

Крім того, Програма містить розділи щодо децентралізації та розвитку гірських територій.

Депутати також доручили ЛОДА напрацювати пропозиції до додатка 3 Програми «Програма капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік» та подати їх на розгляд обласної ради до 30 січня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: