Садовий прокоментував відставку Мальського

IMG_3654-2-1-696x464

За словами міського голови Львова Андрія Садового, упродовж півроку співпраці з головою Львівської ОДА останній був дуже конструктивним у питаннях Львова.

Про це пише «24 канал».

«Можливо, досвіду Маркіяна Мальського було недостатньо для такої посади, але у нього точно буде хороше майбутнє і кар'єра»,- заявив Андрій Садовий. За словами мера, у нього з Мальським були нормальні робочі відносини, а якщо якісь питання й виникали, то легко вирішувалися.

Також Андрій Садовий припустив, що заяву про звільнення Маркіян Мальський написав самостійно.

«Наскільки мені відомо, заяву на звільнення він написав сам. Чесно кажучи, ця посада голови обласної державної адміністрації – це анахронізм і це має відійти у минуле. Повинен бути невеликий офіс, який має допомагати містам якісно комунікувати з урядом», – переконаний львівський мер.

Крім того, він прокоментував надзвичайно низькі зарплати голів облдержадміністрацій. Мовляв, не може бути так, що людина, яка ухвалює рішення на сотні мільйонів, отримує зарплату у 20-30 тисяч гривень.

«Якщо ми хочемо побороти корупцію, то ми маємо платити зарплату людям, які ухвалюють рішення. Все для того, щоб вони не думали, де заробити на сім'ю»,
– резюмував міський голова Львова.

Довідка. Володимир Зеленський призначив Маркіяна Мальського 5 липня 2019 року. Тоді Мальський зауважив, що пропозиція йому очолити Львівську ОДА була певною несподіванкою, оскільки планував займатися іншою діяльністю.

Народився він у 1984 році. Закінчив юридичний і факультет міжнародних відносин Львівського національного університету, а також Київський національний університет імені Шевченка, Інститут Світової Торгівлі у Швейцарії та Стокгольмський Університет у Швеції. Також він має ступінь кандидата юридичних наук.

До того, як очолити Львівську ОДА, він був адвокатом і керівником Західноукраїнської філії адвокатського об’єднання Arzinger. Спеціалізувався на наданні юридичної підтримки в інвестиційних проєктах, а також вирішенні спірних питань. Раніше він ще працював юристом в групі міжнародного арбітражу в компанії Freshfields Bruckhaus Deringer у Парижі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: