«Шовдарь-2019»: визначено найкращі гастрозаклади Закарпаття

7b633375-6b74-acd5-50b7-5b8e89c13787

На Закарпатті за підсумками гастрономічної премії «Шовдарь-2019» назвали найкращі в регіоні ресторацію, винарню, пиварню, сироварню, кав’ярню та кондитерську 2019 року.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Ужгородському пресклубі.

«Щорічне нагородження найкращих ресторацій Закарпаття проводить Закарпатська туристична організація. Премію вручають рестораціям та іншим гастрозакладам, що оцінені користувачами у соцмережах та на гастрономічних сайтах. Номінантів пропонують експерти команди «Закарпатський фудблог», - йдеться в повідомленні.

Мета премії – розвиток локальних ресторацій та сфери гостинності для підвищення конкурентоздатності учасників ринку та інформування споживачів про якість ресторацій на Закарпатті.

Відтак, найкращою ресторацію на Закарпатті у 2019 році визнано ресторан «Косино» на однойменному курорті, найкраща ресторація закарпатської кухні – це «Графський двір» у Мукачеві. Найкраща кав’ярня – заклад «River side» в Ужгороді, тут же розташована й найкраща кондитерська – «Штефаньо-Шекете Шош».

Найкращою винарнею названо «Винний сад» у Мукачеві, а пиварнею – «Джон Гашпар» в Берегові. Найкращою серед сироварень Закарпаття вкотре визнали «Селиську сироварню» на Хустщині.

А гастрономічним відкриттям року названо першу закарпатську піцу від «Бетяр Гриль» в Ужгороді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: