Водій, який на Самбірщині збив на смерть велосипедиста, намагався накласти на себе руки

770630

55-річний водій, який на смерть збив велосипедиста у Самбірському районі і втік з місця пригоди, намагався скоїти самогубство.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

У Самбірський відділ поліції 24 грудня надійшло повідомлення про те, що близько 18.15 в одному з сіл району місцевий мешканець виявив на дорозі закривавлене тіло чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також працівники інших служб та підрозділів поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 40-річний житель села.

На тілі поліцейські-експерти виявили ушкодження, характерні для наїзду автомобіля, неподалік лежав деформований велосипед. Внаслідок наїзду велосипедист отримав травми, несумісні з життям, від яких помер на місці події.  Водій, котрий скоїв ДТП, з місця події втік.

Поліцейські встановили, що наїзд був скоєний мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», а також особу водія – 55-річного мешканця одного з сіл Старосамбірського району.

Прибувши за адресою проживання водія-втікача, поліцейські виявили у гаражі мікроавтобус «Мерседес Спринтер» з характерними пошкодженнями та закривавленого водія. Приїхавши додому, чоловік намагався покінчити життя самогубством, спричинивши собі ножове поранення шиї. Поліцейські разом з родичами надали травмованому медичну допомогу, після чого каретою швидкої допомоги його було доставлено у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Мікроавтобус поліцейські вилучили на арештмайданчик, досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: