У Львові регулюватимуть чисельність тварин

IMG_2389

Депутати Львівської міської ради затвердили Програму регулювання чисельності тварин у місті на 2020−2025 рр, а також правила утримання та поводження з домашніми тваринами.

Депутати Львівської міської ради затвердили Програму регулювання чисельності тварин у місті на 2020-2025 роки, а також правила утримання та поводження з домашніми тваринами.

«Ми працювали 5 років за ідентичною програмою, але зараз ми її змінюємо та рухаємось далі, враховуючи недопрацювання та чітко прописані норми. Ми розділили окремо регулювання чисельності безпритульних котів та безпритульних собак. Тому що раніше все узагальнювалося і не було зрозуміло, яка методика регулювання чисельності. До того ж ми переглянули можливість створення інфраструктури для бездомних тварин – це котівнички та будки для безпритульних собак», - пояснила директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

За її словами, будуть впроваджені зміни у правилах утримання та поводження з домашніми тваринами.

«Якщо раніше тварин ідентифікували лише за жетонами, то тепер ми впровадили ідентифікацію шляхом введення мікрочіпа – електронного транспондера. Раніше був лише жетон, а тепер є й мікрочіп. Також там введено поняття вигулу тварин, прибирання за тваринами на основі тієї ухвали, яка була по вигульних майданчиках. Також ми зробили чіткий глосарій», – розповіла Оксана Кошак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: