У центрі Львова водій BMW збив поліцейського та протаранив його авто (відео)

1495273_2062740

Пізно ввечері 25 грудня у центрі Львова водій автомобіля BMW припаркувався з порушеннями.

На місце прибув евакуатор і поліція, але водій вирішив залишити місце події. Оскільки його заблокували, він збив пішого поліцейського, вдарив машину поліції, що стояла попереду, і посунув її, щоб звільнити собі проїзд. Патрульні на тому ж вдареному авті наздогнали його на вулиці Кривоноса.

«Близько 23:10 в пішохідну зону в’їхав водій BMW 750LI і припаркувався на смузі руху громадського транспорту. До водія підійшов піший патруль і сказав забрати автомобіль і припинити правопорушення, яке водій проігнорував і пішов у розважальний заклад», — розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Патрульні викликали евакуатор, ще один екіпаж на автомобілі під’їхав і зупинився перед порушником. Водій намагався втекти.

«Він різко рушив назад і здійснив наїзд на працівника поліції, якого згодом госпіталізували з травмами, після чого водій рушив вперед і вперся своїм бампером в бампер службового автомобіля і почав його пхати по проспекту, після чого почав втікати. Автомобіль заблокували на вулиці Кривоноса, 6», — розповіли у поліції.

Перевірка на стан сп’яніння не показала перевищення алкоголю. На водія склали протоколи за ст. 124 (ДТП); 122-2 (не виконання вимог про зупинку); 122-4 (втеча з місця аварії), винесено постанову за ст.122 ч.3 (порушення правил зупинки стоянки). За наїзд на поліцейського слідчі оформили протокол за ДТП з потерпілими. Автомобіль BMW евакуювали на арештмайданчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: