Керівництво Львівської митниці за один день звільнило 213 митників

IMG_2147-696x464

Про таке рішення свідчить наказ №666, підписаний 21 грудня в.о. начальника митниці, головою комісії з реорганізації Львівської митниці ДФС Олегом Лозинським.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Працівники прес-служби Галицької митниці пояснили, що наказ про звільнення працівників пов’язаний з реорганізацією Львівської митниці та її приєднанням до новоствореної Галицької митниці.

Більшість працівників Львівської митниці вже прийняті на роботу в об'єднану Галицьку митницю, а 213 митників, яких звільнили окремим наказом – це менша частина колективу. До них в керівництва Галицької митниці є зауваження, тож їхню роботу проаналізують додатково. Значна частина зі звільнених митників указом №666 фігурувала в скандальних ситуаціях, пов'язаних з корупцією.

«Згідно з чинним законодавством ми зобов’язані попередити працівників, що їх буде звільнено у зв’язку з реорганізацією митниці. Впродовж двох місяців керівництво Галицької митниці проаналізує їхню роботу і прийме остаточне рішення, чи приймати їх на роботу в новостворену структуру», – прокоментували ситуацію у прес-службі Галицької митниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: