Колектив «Чорнобильської лікарні» підтримав свого керівника

лікарня

Лікарі ЗУСДМЦ висловлюють недовіру до звинувачень Андрія Синюти у хабарництві.

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі відреагували на затримання головного лікаря закладу Андрія Синюти у справі хабарництва. Про це йдеться у колективному зверненні працівників Центру, оприлюдненому сьогодні, 27 грудня.

«Колектив обурений фактом затримання правоохоронними органами директора нашого центру Андрія Синюти. Воно спрямоване на дискредитацію людини та Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру», – ідеться у зверненні.

Також медики висловили беззастережну довіру до керівника і недовіру будь-яким звинуваченням на його адресу.

Андрій Синюта, дитячий хірург, працював головним лікарем ЗУСДМЦ із квітня 2011 року, його обрав і рекомендував до призначення трудовий колектив закладу. А із квітня 2018 року він через конкурс призначений директором Центру.

Нагадаємо, вчора, 26 грудня, у ЗМІ з'явилась інформація, що головного лікаря Західноукраїнського дитячого медичного центру спіймали на хабарі.

Читайте також: Керівники медзакладів Львівщини організували корупційну схему

Прокурор Львівської області Ірина Діденко повідомила, що під час тендеру на закупівлю виробів медичного призначення медзакладами Львівщини за змовою з підприємцями штучно створювалися умови для гарантованої перемоги конкретного товариства.

«Відповідальні особи товариства попередньо узгоджували усі деталі із представниками лікувальних закладів, зокрема, щодо формування медико-технічного завдання, у якому вказується перелік характеристик медичних виробів. При цьому наявні характеристики підлаштовувалися під наявні лише в конкретного товариства товари», – пише Діденко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: