На Львівщині виявили виробництво підробленого алкоголю

фальсифікат1

Співробітниками податкової міліції Львівської області припинено нелегальне виробництво товарно-матеріальних цінностей та вилучено підакцизної продукції орієнтовною вартістю 570 тисяч гривень.

Про це повідомляють у ДФС у Львівській області.

В рамках проведення операції «Акциз-2019» співробітниками податкової міліції Львівської області у грудні 2019 року задокументовано та припинено незаконне виробництво, зберігання та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. Облаштувала їх група громадян на території Львівської області. Зазначені лікеро-горілчані вироби невідомого походження та сумнівної якості реалізовувались через мережу магазинів Львівської області та через Інтернет-контент по занижених цінах і могли становити загрозу життю та здоров’ю громадян при їх вживанні.

За результатами проведених заходів та на підставі ухвал Сихівського районного суду м. Львова проведено ряд обшуків, за результатами яких ліквідовано незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв, виявлено і вилучено з незаконного обігу готовий купаж алкогольних напоїв та фальсифікованої алкогольної продукції, з етикетками відомих торгових марок: горілки ТМ «Хортиця», «Nemiroff», «Grey Goose», віскі ТМ «Chivas Regal», прозору рідину з характерним запахом спирту, розлиту у ємності різних об’ємів, тютюнові вироби різних торгових марок, транспортний засіб марки «Ford Transit», тару, лійки, шланги та інші засоби для виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів орієнтовною вартістю 570 тисяч гривень. Проводяться слідчо-оперативні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: