Садовий пригрозив звільненням начальнику управління транспорту

IMG_2402

Міський голова Львова Андрій Садовий розкритикував проєкт рішення який винесло на розгляд виконкому управління транспорту.

Міський голова Львова Андрій Садовий розкритикував проєкт рішення, який винесло на розгляд виконкому управління транспорту.

Йдеться про експреси, які з нового року мали їздити зі Львова у селах Підбірці та Малехів.

Натомість управління транспорту запропонувало запровадити новий маршрут №58, який буде курсувати з Підбірців до площі Різні, та продовжити маршрут 1А від ринку «Галицьке перехрестя» до Малехова.

Такий проєкт викликав обурення міського голови.

«Ми з вами говорили про впровадження експресу, який має з'єднати Підбірці з центром міста, на тих умовах, які були би конкурентними. Тут ви мені пропонуєте просто продовження наших міських маршрутів в ті чи інші населені пункти. Це трішки не те, про що ми з вами домовлялись. В цілому світі транспортні перевезення – це є діяльність, яка має бути хоча б самоокупною. Такі рішення завдають збиток на дуже велику суму. Ми з вами говорили, і на це погодився сільський голова, що має бути окремий експрес, який повинен їздити раз у півгодини, і з одного села завезти людей в центр міста і назад. Експериментальний, де має бути встановлена ринкова ціна, де не має бути жодних пільгових категорій, тому що це є експрес, це як таксі, і люди на це готові, тому що має бути комфорт і швидкість, хто хоче – користується. У вашому варіанті, ви будете мати з села людей, які будуть возити торби на базар. А найцікавіше, що вони будуть ці торби возити безплатно, бо такі наші ліберальні норми. Тому, прошу, ви доопрацюйте ці рішення в тому контексті, як ми говорили. І я більше на цю тему говорити не буду, я просто буду звільняти з роботи. Я говорю одне мені пхають зовсім інше», – обурився міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: