Виконком зняв питання підняття тарифів на проїзд в електротранспорті через «Приват24»

трамвай

Сьогодні зранку у системі оплати за проїзд Приват24 стався збій системи і разовий квиток на проїзд в електротранспорті коштував 6 гривень.

Оскільки вартість проїзду у електротранспорті Львова — 5 гривень, тому усі неправильно сплачені кошти протягом доби буде повернуто пасажирам. Про це повідомив заступник директора департаменту житлового-господарства та інфраструктури Андрій Білий, передає ІА Дивись.Info.

«Як тільки побачили цю проблему, ми одразу зв’язались з Приват Банком. У системі стався технічний збій і ПриватБанк дійсно почав знімати плату за проїзд 6 гривень. Вони це моментально виправили. І впродовж доби всі кошти, сплачені неправильно, будуть повернуті пасажирам», — повідомив заступник директора департаменту житлового-господарства, а інфраструктури Андрій Білий.

«У Львові ціна на проїзд 5 гривень. Наголошую на цьому, щоб не було маніпуляцій чи дискусій», — прокоментував міський голова Львова.

Додамо, сьогодні виконком ЛМР мав розглянути питання підняття тарифів на проїзд в електротранспорті, проте проект рішення зняли з питання денного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: