Нардеп Шуфрич з рушницею в руках похизувався вбитими дикими тваринами (фото)

2019-12-30 10.40.00 twitter.com a0b858d41041

Нестор Шуфрич вбив трьох чорних носорогів, буру гієну, дві антилопи та леопарда.

Член парламентської фракції проросійської «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич полював на рідкісних тварин в Африці, повідомляє рух «ЧЕСНО». Серед трофеїв депутата –рідкісні тварини, яким загрожує винищення.

Інформація про участь українського політика в африканському сафарі на сайті агентства Thormählen & Cochran Safaris датується березнем 2015 року. Проте активне поширення цих даних у Мережі почалося 28 грудня цього року, після публікації спільноти Ban Trophy Hunting France / Un clic Pour Un Safari, що виступає за заборону полювання, в Facebook.

Зокрема, опубліковано фото Шуфрича на тлі мертвих чорного носорога, бурої гієни, антилопи гну, антилопи орікс, а також в обнімку з тушею вбитого леопарда.

На сайті агентства повідомляється, що Шуфрич «перший і єдиний мисливець», якому вдалося вбити представників трьох підвидів чорного носорога: Diceros bicornis bicornis (пустельний чорний носоріг) в Намібії, Diceros bicornis minor (рідколісный чорний носоріг) і Diceros bicornis michaeli (східноафриканський чорний носоріг) у ПАР.

Чорний носоріг відноситься до видів, яким загрожує винищення. Три підвиди чорного носорога вже вимерли. Популяція цих тварин сьогодні становить понад 4 тисячі особин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: