«Укрзалізниця» запустила рейс у прифронтове селище

IMG_0998-1-630x420-3

«Укрзалізниця» запустила електричку в прифронтове селище Верхньоторецьке, вперше з 2014 року відновивши приміський рух на ділянці між станціями «Фенольна» (Новгородське) і «Скотувата» (Верхньоторецьке).

Про це йдеться на сайті компанії.

Із 30 грудня до станції «Скотувата» курсуватимуть дві пари приміських електропоїздів зі Слов’янська – вранці і ввечері. Раніше вони їздили лише до «Фенольної».

«Крім призначення поїздів далекого сполучення, які з’єднують схід країни з іншими регіонами, ми розвиваємо і місцеві залізничні перевезення. Влітку відновили рух на ділянці Волноваха — Південнодонбаська. А зараз, напередодні новорічних та різдвяних свят, ми відновлюємо рух до станції Скотувата», – наводяться в повідомленні слова голови правління «Укрзалізниці» Євгена Кравцова.

Підготовка залізничної інфраструктури велася разом зі штабом Операції об’єднаних сил, Головним управління Національної поліції та за сприяння Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Було відновлено пошкоджений обстрілами фасад будівлі вокзалу «Скотувата», відремонтували систему опалення та внутрішнє оздоблення. Для забезпечення безпеки пасажирів та організації роботи відділу поліції встановлено додатковий паркан, організовано систему відеоспостереження.

Також на ділянці «Скотувата – Фенольна» відремонтували пристрої сигналізації та зв’язку. Укладено пішохідний перехід на 35 км ПК 10 перегону «Скоттувата – Петруньки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: