Які свята відзначають 30 грудня (іменини, народні прикмети)

IMG_1762

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 30 грудня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 30 грудня в Україні і світі.

Свята та події 30 грудня

У Києві надрукували першу книгу - «Часослов» (1616). 30 грудня 1616 в Києві вийшла перша надрукована книга - «Часослов». Її випустила друкарня Києво-Печерькой лаври, яку заснували роком раніше. Керував Лаврою в той час архімандрит Єлисей Плетенецький.

Народився Сергій Корольов (1907) Радянський вчений у галузі ракетобудування та космонавтики, конструктор.

Народилася Ірма Вітовська (1974) Українська актриса театру і кіно. Відома по ролі Лесі у серіалі «Леся + Рома».

Народився VovaZILVova (1983) Український виконавець в стилі реп.

Іменини 30 грудня

У понеділок, 30 грудня, іменини відзначають власники таких імен: Микита, Данило, Денис, Сергій, Олександр, Петро, Микола, Іван та Михайло.

Народні прикмети 30 грудня

  • Якою буде погода на Данила, таким же буде травень;
  • Якщо почалась заметіль, то новий рік буде врожайним;
  • Якщо на деревах видніється іній, то на Святки буде тепло;
  • Сни на 30 грудня вважаються віщими.

Гороскоп 30 грудня

Овен

В Овнів перший день тижня буде доволі легким, тому можна впевнено скласти собі список завдань на останні дні грудня. Вам вдасться виконати майже все, якщо ви не будете лінуватись. Але найкраще закрити всі "хвостики" та почати новий рік абсолютно вільними від турбот.

Телець

У Тельців понеділок видасться швидкоплинним та непомітним. Не плануйте собі нічого надскладного, адже доля може коригувати ваші плани. Побільше усміхайтесь та уникайте конфліктних ситуацій. Настав час нарешті наповнитись атмосферою свят.

Близнюки

Близнюки сьогодні в ударі і готові принести у кожну домівку трішки свого настрою. Ваш ентузіазм доволі похвальний, але краще не розпорошуватись на дрібниці, а зосередити увагу на чомусь конкретному. І не бійтесь говорити людям те, про що думаєте.

Рак

Раки сьогодні отримають порцію вдачі, якщо помічатимуть приємні дрібниці навколо. Ваша емоційність може зіграти на руку, адже люди тягнуться до вас. Користуйтесь цим з розумом і не надто переймайтесь проблемами інших.

Лев

Леви гідно тримаються, тому спробуйте не втрачати свій хороший настрій та енергію. Оберіть ключові завдання та виконуйте їх і не розпорошуйтесь на вигадування проблем. Ваше життя зараз складається якнайкраще, тому заряджайтесь позитивом.

Діва

У Дів понеділок буде видаватись доволі складним, але ви зможете зробити все, що від вас вимагаються. Звісно ж, за умови, що не братиметесь за проблеми інших людей. Спершу займайтесь власними справами, а тоді проявляйте душевну доброту.

Терези

Терези сьогодні на висоті! Вам хочеться похвали та віддачі, але не завжди оточення виправдовує сподівання, тому не варто засмучуватись. Ви самі побачили результати своєї роботи, тому не зупиняйтесь. Також не забудьте приділити час найдорожчим людям.

Скорпіон

Скорпіонам варто трішки втихомирити своє бажання захопити світ та зібрати армію рабів для втілення власних ідей. Опустіться трішки на землю та приділіть увагу тим, хто завжди вас підтримував. Зараз важливо зосередитись на особистому.

Стрілець

Стрільці сьогодні повинні не втрачати свій запал та відпрацювати максимально добре. Ви навіть не підозрюєте, як позитивно складатимуться обставини, якщо ви будете приділяти більше часу близьким та власним мріям.

Козеріг

Козероги сьогодні отримають нагоду покращити ситуацію на одному з фронтів. Чи буде це особисте життя, чи робота - вирішувати вам. Можливо, вдасться відновити загальну рівновагу та отримати моральний заряд енергії.

Водолій

Водолія пора нагадати про святкову атмосферу! Інколи ви падаєте духом, і дарма! Подумайте про все хороше, що з вами трапилось цьогоріч, та з новими силами приступайте до будування нових планів.

Риби

Риби, розслабтесь! Інколи можна дозволити собі відпочинок. Звісно ж, після виконання важливих завдань. Тому організуйте свій вечір так, щоб максимально розслабитись та не турбуватись ні про що.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: