На Львівщині затримали нелегалів з Іраку та Польщі (фото)

80638469_1790755107722387_6210187092681555968_o
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Військовослужбовці Львівського загону затримали подорожувальників з Іраку та Польщі. Проте згодом, аби потрапити до країн ЄС та в Україну, продовжили свою подорож незаконно.

Про це інформує пресслужба Львівського прикордонного загону.

За попередньою інформацією від співробітників оперативно – розшукового підрозділу прикордонного загону - військовослужбовці відділу «Рава - Руська» виявили порушників державного кордону, повідомивши про можливе порушення держрубежу чоловіками неслов’янської зовнішності.

Прикордонники встановили, що це громадяни Іраку які мали намір в обхід пункту пропуску потрапити до країн ЄС.

У другому випадку, прикордонники цього ж підрозділу затримали громадянина Республіки Польща, який також мав намір незаконним шляхом потрапити в Україну. Чоловік намагався поза автомобільним пунктом пропуску «Рава – Руська» перетнути кордон.

Іноземця зупинили у співпраці з польськими колегами. Вони повідомили, що їхні камери відеоспостереження зафіксували рух особи з Польщі в Україну. На вказаний напрямок одразу ж виїхала група реагування від відділу «Рава - Руська», яка й затримала порушника.

Іноземців доставлено до прикордонного підрозділу для з'ясування порушення та прийняття правового рішення, щодо притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: