У Львові 1 січня двічі напали на патрульних поліцейських

поліція

У Львові в перший день нового року слідчі відкрили два кримінальних провадження за фактами насильства та опору працівникам поліції.

Особи зловмисників встановлені – проводяться досудові розслідування, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

1 січня близько 9.00 один з екіпажів Управління патрульної поліції у Львівській області під час несення служби отримав повідомлення про порушення публічного порядку на проспекті Шевченка у Львові. За вказаною адресою правоохоронці виявили двох осіб, котрі поводились агресивно, нецензурно лаялись та не реагували на зауваження патрульних. Під час перевірки документів 19 - річна львів’янка нанесла тілесні ушкодження одному з поліцейських.

За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

О 12.25 інший екіпаж патрульних поліцейський отримав повідомлення про домашнє насильство на вулиці Майданній у Львові. Прибувши на виклик, поліцейські виявили 36-річного львів’янина, котрий поводився агресивно.

Правоохоронці запросили чоловіка у відділ поліції, проте він відмовився виконувати законні вимоги поліцейських, натомість наніс їм тілесні ушкодження та пошкодив службовий автомобіль. У подальшому в одного з поліцейських лікарі діагностували перелом пальця.

За цим фактом слідчі Сихівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до двох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: