Дубінський поповнив свій автопарк ще чотирма елітними автомобілями

441

Три автомобілі нардепу подарувала мама в грудні, і ще один він купив на початку 2020 року.

Про це пише «Lb.ua».

Народний депутат від «Слуги народу», колишній журналіст телеканалу «1+1» Олександр Дубінський поповнив свій автопарк ще чотирма елітними автомобілями.

Про це повідомлялось в електронній декларації нардепа.

Зокрема, у грудні 2019 року Дубінський отримав у подарунок від мами три дорогі автомобілі, а також придбав собі ще одну машину на початку 2020-го.

27 грудня мама нардепа подарувала йому три авто вартістю понад 2,5 млн гривень - Mercedes-Benz G55 вартістю понад 1,2 млн гривень, Toyota Land Cruiser 200 за 1,1 млн гривень і Mercedes-Benz E 55 AMG, який коштує майже 350 тис. гривень.

2 січня 2020 року Дубінський також купив ще одну машину - Cadillac Escalade 6.2i, який обійшовся народному обранцеві в понад 1,1 млн гривень. Також наприкінці минулого року нардеп купив за 0,5 млн гривень новий гараж площею майже 80 квадратних метрів.

Зазначимо, в листопаді минулого року Дубінський заявив, що буде декларувати своє майно навесні 2020 року. Перед цим журналісти програми «Наші гроші» проєкту BIHUS info з'ясували, що в нардепа 24 квартири і 17 автомобілів. Сам Дубінський раніше заявляв, що їздить на авто 2006 року випуску, хоча насправді найчастіше він з'являється на Land Cruiser 2013 року вартістю близько 50 тис. доларів, який записано на матір політика.

У матері Дубінського за останні 5 років з'явилося сім елітних авто, у тому числі Maserati. Кількість і клас автомобілів депутат пояснив тим, що «мама любить швидкість».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: