У Львові добудують закинутий міст на перехресті Наукова - Княгині Ольги

zakynutyj-mist-na-perehresti-naukova-knyagyni-olgy

На проєктування транспортної розв’язки на перехресті Княгині Ольги – Наукова у бюджеті розвитку передбачили 1,2 млн грн.

У Львові на вулиці Княгині Ольги планують добудувати шляхопровід та облаштувати розв’язку на перехресті Княгині Ольги – Наукова. Про це повідомив в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, пише Tvoemisto.tv.

За його словами, шляхопровід, який збудували наприкінці 80-х, передадуть на баланс ЛКП «Львівавтодор», який має визначити варіанти добудови та розробити проєктно-кошторсну документацію.

Речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль підтвердив журналістам, що цього року планують лише напрацьовувати різні варіанти добудови шляхопроводу.

У бюджеті розвитку на 2020 рік заклали 1,2 млн грн на реконструкцію трамвайних колій на вулиці Княгині Ольги та стільки ж на проєктування транспортної розв’язки на перехресті Княгині Ольги – Наукова.

Нагадаємо, що рік тому депутати ЛМР погодили план розширення мережі електротранспорту Львова, що зокрема й передбачає будівництво шляхопроводу на Княгині Ольги, а перед тим міськрада підтримала й відповідну петицію. У перспективі трамвай із Княгині Ольги зможе поїхати на Сихів.

Під час обговорення перспективного плану розвитку Франківського району міські експерти зазначили, що є ідея шляхопровід на перетинах з бічними вулицями необхідно якщо не розібрати то трансформувати. Нині шляхопровід закінчується якраз поблизу Наукової, а під ним розташована приватна парковка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: