У Львові відправили за грати на чотири роки любителя солоденького

3019d56350e739066d27936717a3733b

Торік 20 грудня Галицький районний суд Львова виніс вирок у вигляді чотирьох років позбавлення волі чоловікові, який «спеціалізувався» на викраденні шоколадок та віскі з магазинів.

Вирок опубліковано у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Під час судового засідання було розглянуто 11 епізодів. Перший датований 28 листопада 2018 року. Тоді обвинувачений у магазині на вулиці Кубійовича поцупив віскі і шоколадну пасту «Нутелла» на загальну суму майже 260 гривень.

А у лютому та березні чоловік двічі обікрав свою сестру, до квартири якої мав вільний доступ. Загалом він виніс холодильник, диван, газову колонку та пральну машину. Усе оцінили у 13 тисяч гривень.

10 травня обвинувачений у супермаркеті на вулиці Тарнавського вкрав зі стелажа віскі за 326 гривень. А 28 жовтня у супермаркеті на вулиці Лесі України він поцупив п’ять шоколадок «Мілка», вартість кожної з яких майже 70 гривень. Через три дні у тому з магазині чоловік вкрав вже 6 шоколадок тієї ж марки, ще за три дні – 5 шоколадок.

А вже 14 листопада підозрюваний знову завітав до супермаркету на Тарнавського і там вже вкрав пляшку віскі за 301 гривню. Через кілька годин він надівався ще й до супермаркету на Лесі України, де поцупив чотири «Мілки» і цукерок на загальну суму понад 736 гривень. 16 листопада злодій повернувся до цього ж магазину і вкрав ще чотири коробки вже обливаних цукерок, кожна з яких коштує понад 121 гривню.

Останній епізод був зафіксований 22 листопада. Чоловік вкрав пляшку віскі вартістю 220 гривень у магазині на вулиці Коперника.

Крім того, ще 21 березня Галицький районний суд встановив адміністративний нагляд: після 22 не виходити з дому, за межі Львова не виїжджати, не відвідувати місця, де продають алкоголь на розлив, раз на місяць реєструватися у відділку поліції. Однак у період з 18 червня по 3 липня чоловік покинув місце свого проживання і на реєстрацію не з’являвся.

Зважаючи на повне визнання обвинуваченим своєї вини, суд визнав недоцільним дослідження доказів стосовно фактичних обставин справи.

Остаточний вирок – чотири роки позбавлення волі. Початок строку відбування покарання – 27 листопада. Крім того, із засудженого мають стягнути понад 887 гривень.

Вирок не вступив у силу і може бути оскаржений протягом 30 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: