На Тернопільщині в сільському клубі стався вибух - восьмеро дітей у лікарні (фото, відео)

a8f7e5164db72cf958cb9b1619b6a417
Фото: поліція Тернопільщини

Вибух у клубі у селі Угринів Підгаєцького району пролунав 3 січня близько 18.00.

У цей час там перебували школярі 8-10 класів, які проводили репетицію вертепу, повідомляє Тернопіль терміново.

Очевидиця розказує, що в один момент пролунав звук, схожий на вибух. Він був настільки потужний, що уламки даху клубу опинилися на подвір’ї у сусідів.  Зі слів жінки, фасад клубу значно пошкоджений, даху майже нема. А 8 хлопців віком від 12 до 17 років, які були у приміщенні, отримали значні опіки.

Їх швидка забрала у Підгаєцьку райлікарню, а звідти одразу ж транспортували у Тернопіль.

Як інформує ТСН, дітей із опіками першого-другого ступенів доправили до реанімації райлікарні. Для надання подальшої кваліфікованої медичної допомоги їх транспортують до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.

На місці інциденту продовжують працювати вибухотехніки та інші екстрені служби. За попередньою версією рятувальників, вибух міг статися через витік газу. Напередодні газовики проводили газ до сільської ради, яка розташована поруч з клубом.

"Діти вибігали з клубу з криками, всі горіли. Сусіди намагалися їх порятувати. Кричали їм: "Лягайте, вбивайте вогонь об землю". А в них був шок, вони бігли по центральній дорозі, їх волосся горіло, куртки плавилися", - каже очевидиця.

Разом з тим, мати одного з потерпілих дітей навіть не впізнала свого сина після того, як приїхала на місце події. Про трагедію їй повідомила сусідка.

Якщо правоохоронці знайдуть винних у трагедії, винуватцям загрожуватиме до 5 років обмеження волі або 8 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Відео: Espreso.TV

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: