У Львові спільнота «Оселя» організувала Святвечір для потребуючих (фото)

oselya_golovna

Сьогодні, у переддень Різдва Христового, «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» організувала Святвечір для людей у потребі, які через різні життєві обставини не мають змоги відчути духовну атмосферу Різдва у родинному колі.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

Різдвяна вечеря традиційно відбулась у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника. Вечеря розпочалась із молитви та благословення Владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського.

«Хай Господь Бог всіх вас благословить, знайде ваше серце і щоб воно знайшло Його. Бажаю вам радісних свят, Різдва Христового і щасливого Нового Року», — сказав Владика Ігор.

Під час вечері усі разом співали колядок та вітали один одного з Різдвяними святами.

Зазначимо, що уже продовж 16-ти років «Оселя» організовує Святвечір для бездомних людей, неповносправних, малозабезпечених. Допомагають у закупівлі і приготуванні страв благодійники та волонтери.

Нагадаємо, сьогодні Різдвяні святвечори для потребуючих організовують також Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а), Український католицький університет (вул. Хуторівка, 35а). Завтра ж у храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175) відбудеться традиційний Різдвяний обід для потребуючих. Його організовує Спільнота святого Егідія спільно з парафією Храму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: