У Порошенка готують запити до Зеленського щодо його поїздки до Оману

85_main

А також щодо в'їзду в Ураїну співака Dr Alban.

Про це йдеться у заявах членів «Європейської солідарності» Іванни Климпуш-Цинцадзе та Ірини Геращенко у Facebook.

Представники партії «Європейської солідарності» готують запити до президента України Володимира Зеленського щодо його поїздки до Оману, а також дозволу на в’їзд російському акторові Федору Добронравову і шведському співакові Dr. Alban.

«Поки ми за свій рахунок поїхали на Гуцульщину на Різдво, президент за свій рахунок полетів розвивати торговельно-економічні та дипломатичні відносини з Оманом... Готуємо запит від «Європейської Солідарності» на ОПУ і МЗС — хто саме з представників цих відомств супроводжуватиме главу держави на цих відповідальних зустрічах, які конкретно питання і з ким будуть обговорюватися, яких результатів очікувати», — написала Климпуш-Цинцадзе.

Її колега по партії Ірина Геращенко повідомила, що «Європейська Солідарність» підготувала запити щодо дозволів на в’їзд в Україну російському акторові Добронравову, який грав у серіалі «Свати», і шведському співаку Dr Alban, які виступали в анексованому Криму.

«Європейська Солідарність» підготувала низку запитів до СБУ і президента Зеленського про порушення українського законодавства і дозволу на в’їзд в Україну особам, які підтримали анексію Криму, публічно називають анексований РФ півострів спірною територією і виступали на окупованій українській землі. Зокрема, йдеться про актора «Сватів» Федора Добронравова і про Dr Alban, який виклав у мережу фото з президентом і подякував йому, що він в обхід заборони допоміг в’їхати в Україну», — написала Геращенко.

Зазначимо,  напередодні у ЗМІ з'явилася інформація, що президента разом з родиною помітили на відпочинку в Омані. В Офісі президента наголосили, що Володимир Зеленський полетів в Оман за власний кошт, водночас там у нього заплановані важливі зустрічі.

Також нещодавно шведського співака Dr. Alban, якому після концерту в анексованому Криму заборонили в’їзд до України, таки пустили в країну. Він написав, що це відбулось завдяки «втручанню президента» Володимира Зеленського. В Україні виконавець виступив у шоу «Вечірній квартал».

Крім того, на початку січня Служба безпеки зняла заборону на в’їзд до України для російського актора із серіалу «Свати» Федора Добронравова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: