Час руху трамваїв з Сихова зменшився через смуги для громадського транспорту

трамвай2

КП «Львівавтодор» проаналізував ефективність від виділення смуг для громадського транспорту на вул. Франка і вул. Свєнціцького.

Як показав аналіз, час руху трамваїв з Сихова у центр значно зменшився і «ранковий пік» наблизився до показників вихідних днів.

Завдяки встановленим делінеаторам на вул. Свєнціцького та вул. Франка, час руху трамваїв з Сихова у центр значно зменшився і «ранковий пік» наблизився до показників вихідних днів, коли значно менше автотранспорту та відсутні затори.

Загалом, на ділянці від Стадіону «Україна» до Стрийського ринку, середня тривалість руху зменшилась на понад 15 хвилин: із 22−30 хвилин до 6−8 хвилин.

Зокрема, від Стадіону «Україна» до Академії мистецтв трамваї не витрачають до 12 хвилин на очікування в загальному заторі, а проїздять цю ділянку за 3−4 хвилини.

А від Академії мистецтв до Стрийського парку в загальному заторі трамваї витрачали до 10−12 хвилин, тепер цей шлях займає 1−2 хвилини.

Від Стрийського парку до Стрийського ринку час в дорозі зменшився з 8 хвилин до 2−3 хв", — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Незначні затримки порівняно із вихідними днями спостерігаються лише на перехрестях вул. Свєнціцького — вул. Франка та вул. Снопківська — вул. Франка, де водії автотранспорту не завжди надають перевагу трамваям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: