Львівські трамваї заговорили з пасажирами

trum1

EasyPay разом із Львівелектротранс розробила соціальну кампанію «Трамвай розмовляє з тобою».

Про це повідомляє EasyPay.

Мета кампанії – популяризувати трамвайні маршрути міста, збільшити пасажиропотік вт електротранспорті та підвищити туристичну привабливість міста.

«У Європі вже давно оцінили важливість електротранспорту та активно його
розвивають -  це єдиний громадський транспорт, який можна успішно комбінувати із пішохідними  вулицями, він екологічний та зменшує ризики корків на дорогах, - йдеться у повідомленні. - Крім цього, трамвай є чудовим туристичним об’єктом. Трамвайні маршрути дуже популярні у Лісабоні, Будапешті, Празі».

У Львівелектротрансі також зазначають, що трамваї - це естетична та екологічна альтернатива маршруткам, які засмічують історичний центр Львова.

«Окрім традиційної зовнішньої реклами, промо та радіо, ми використовуємо ще й наш додатк EasyWallet UA – пасажиру трамвая надходять спеціальні push-повідомлення, що мотивують його продовжувати і далі користуватися цим видом транспорту. Наша мета – зробити комунікацію із містом цікавою та зручною», -  коментує Олексій Авраменко, СЕО EasyPay.

Зазначимо, до 125-ти річчя Львівелектротрансу додаток EasyWallet UA вирішив подарувати усім новим користувачам додатку по 5 безкоштовних квитків на проїзд у трамваях та тролейбусах Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: