У Львівській облраді пояснили, чому лікарні перереєстровують до міст та сіл області

img_5781

Львівська обласна рада перереєструвала чотири лікарні, які розташовані на території Львова, у міста й села області.

У Львівській міськраді обурені такими діями ЛОР, натомість у облраді кажуть, що таким чином до бюджету повертатимуть до 50% податків, передає Tvoemisto.tv.

Як розповів керівник управління майном спільної власності ЛОР Віктор Кусий, з проханням перереєструвати медзаклади у містах та селах Львівщини звернулись голови ОТГ та районних рад області.

«На ім’я голови обласної ради та керівництва лікарень надійшли звернення від керівників відповідних районних рад та ОТГ про те, шо вони клопочуть про перереєстрацію закладів, натомість вони повертатимуть до 50% ПДФО. Вони пояснювали це тим, що на території їх населених пунктів розташоване майно Львівської облради», – каже Віктор Кусий.

За його словами, Львів такої альтернативи не дає і за законом стягує 100% ПДФО, при цьому не покращуючи стан лікарень.

Додамо, що зі Львова до міст та сіл області вже перереєстрували чотири лікарні: у селі Завадівка Турківського району зареєстрували Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, що на Миколайчука, 9; у Старий Самбір – Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр, що на вул. Гашека, 2а; Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих із Винників перереєстрували у Дубляни Самбірського району, а Львівську обласну клінічну лікарню перереєсторували у Великому Любіні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: