Екскерівник ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря став гендиректором ДК «Укрспецекспорт»

IMG_2662-696x464

«Укрспецекспорт» отримав нового керівника. Генеральним директором став Вадим Ноздря, який свого часу очолював Львівське комунальне підприємство «Зелене місто».

Із червня 2017 року Ноздря очолював львівський проект будівництва заводу з перероблення твердих побутових відходів, що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та міжнародними фондами. Попри обіцянки, що до середини 2019 року у Львові «повноцінно запрацює сміттєпереробний завод», лише в березні 2020 року планують визначити переможця міжнародного тендеру з будівництва заводу за кошти ЄБРР.

Народився Вадим Ноздря 15 вересня 1979 року в Миколаєві. Закінчив Національний університет «Києво-Могилянська Академія», працював IT-менеджером в ТОВ «Металпромсервіс», менеджером аналітичного відділу Teletrade D.J. International Consulting Ltd. З 2002 до 2006 року вже працював в «Укрспецекспорті», займаючи посаду заступника начальника департаменту. Там забезпечував виконання зовнішньоекономічних контрактів на постачання та ремонт техніки.

У 2008 році Ноздря став засновником і генеральним директором ТОВ «Савік Шустер Студіос».

У 2015 році був обраний депутатом Київради від «Самопомочі» у 23-му окрузі (Дарницький район). Після саморозпуску київської «Самопомочі» (2018) увійшов до депутатської групи Сергія Гусовського «Київська команда». У Київській міській раді опікувався питанням ЖКГ та енергетики. У 2017 році пропустив 34% засідань комісії та 39% сесій. Також 2017-го, згідно з даними міськради, не брав участі у 84% голосувань.

За інформацією в ЗМІ, влітку 2019 року Ноздря претендував на посаду міністрі ЖКГ в уряді Олексія Гончарука, проте міністром не став.

Згідно з декларацією за 2018 рік, у власності родини перебуває житловий будинком під Києвом площею 400 кв.м, кілька земельних ділянок, квартира в Києві площею 163 кв.м., машини BMW X5 та Toyota Auris та дороговартісні годинники. Окрім того, Вадим Ноздря задекларував 450 тис. доларів США, 380 тис. євро та 1 млн 500 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: