На Пасічній збудують житловий комплекс

11____._-_10

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового комплексу на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.  

Зокрема, виконком видав ТзОВ «Магнолія ІСТ» містобудівні умови та обмеження на будівництво  багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземними паркінгами, даховими котельнями, трансформаторною підстанцією в одній черзі будівництва на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садівничому товаристві "Геолог".

Загальна площа трьох земельних ділянках, на яких зведуть житловий комплекс становить 0,8448 га. Земля є у приватній власністі і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки, вулиці проектованої 4.

Перша черга комплексу передбачає зведення чотирьох будинків. Гранична висота трьох із них складає 24м, ще одного – 14м.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки - 34,5 %.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: