Tesla встановить більше станцій Supercharger в Україні, ніж планувалося спочатку

akrales_160419_1019_a_0189.0.0-758x505

З ростом кількості електромобілів Tesla компанія запланувала відкриття в Україні декількох станцій швидкої зарядки Supercharger.

За даними глави Tesla Club Ukraine Назара Шимоне-Давида, на сьогоднішній день уже обговорено запуск трьох таких станцій.

«Я знаю де точно в Україні буде стояти перший Tesla Supercharger і другий, і (сюрприз) – третій. І навіть знаю точну дату відкриття першого. Але сказати не можу. Секрети вмію тримати, як і інтригувати», – зазначив він в своєму Facebook.

У коментарях до публікації глава Tesla Club Ukraine розкрив більше деталей майбутньої події. Виявилось, що українські власники американських електромобілів зможуть заряджати свої Tesla на Supercharger уже в першому кварталі цього року.

Зазначимо, раніше Tesla оновила карту майбутніх станцій зарядки. Там вказано, що дві будуть знаходитись поблизу села Опарипси, що в Рівненській області, на трасі М06 Київ-Чоп, та на об’їзній дорозі Житомира.

Де відкриють третій Supercharger глава Tesla Club Ukraine, так і не уточнив, а також зазначив, що не факт, що суперчарджери буде встановлено саме на тих місцях, що позначено на мапі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: