Поліція затримала ймовірного організатора вбивства Аміни Окуєвої

chechenskaya-zhena-ohotnika-na-putina-okazalas-odessitkoy-s-russkimi-kornyami_1
Фото: відкриті джерела

Сьогодні, 12 січня, поліцейські затримали ймовірного організатора вбивства добровольця Аміни Окуєвої. Частину членів злочинної групи затримали у вересні.

Як інформує УП, члени злочинної групи обґрунтовано підозрюються у серії тяжких злочинів, зокрема вбивств.

Частину з них викрили раніше, а у неділю оперативники Нацполіції спільно з колегами поліції Київщини, із залученням спецпризначенців КОРД під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали організатора вбивства Окуєвої.

"До складу групи загалом входило сім осіб, частину із них за підозрою в двох вбивствах затримали у вересні 2019 року. А сьогодні оперативники затримали організатора вбивства Аміни Окуєвої та замаху на вбивство її чоловіка Адама. Затриманий чоловік теж є членом вказаної злочинної групи", - сказав голова Нацполіції Ігор Клименко.

Він відзначив, що ДНК затриманого співпало із ДНК на залишеній на місці вбивства Окуєвої зброї.

Як нагадує 24 канан, 30 жовтня 2017 року на залізничному переїзді біля селища Глеваха, що під Києвом, диверсанти розстріляли авто, у якому їхала Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв.

Внаслідок нападу Аміна Окуєва загинула, Адам Осмаєв отримав поранення. Цю інформацію підтвердив товариш Окуєвої Дмитро Булатов.

"Тільки що зупинилося серце патріота України Аміни Окуєвої. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв отримав поранення, але буде жити. Я тільки що говорив з ним по телефону", – заявляв Булатов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: