ЛКП «Зелений Львів» очолив Володимир Данилюк

dd9e814e6fda616a0ddf06aa9dccec22

Раніше Данилюк очолював управління регулювання забудови департаменту містобудування ЛМР.

Про це пише Львівська міська рада.

11 січня Володимира Данилюка призначили директором ЛКП «Зелений Львів».

За словами заступника мера з питань містобудування Любомира Зубача, на новопризначеного директора покладають великі надії. «Володимир Данилюк — людина з великим управлінським досвідом, який працював і у сфері архітектури, і у сфері екології. Маю великі сподівання, що це дозволить вивести утримання парків на якісно вищий рівень. Адже парки, громадські простори та зони відпочинку — це одне з тих ключових завдань та запитів, які ми отримуємо від громади міста», — розповів Зубач.

Володимир Данилюк народився 11 жовтня 1976 року у м. Львові. З 1993 по 1998 р. навчався у Київському військовому інституті управління і зв’язку за спеціальністю радіоелектронні пристрої, з 2002 по 2006 р. в ЛНУ ім. Івана Франка на юридичний факультеті.

Володимир Данилюк розпочав кар'єру 1998 року у Збройних силах України начальником радіотехнічного пункту, у 2001 році став командиром радіотехнічної роти, у 2002 році став начальником відділення радіотехнічної розвідки. У 2008 році Володимир Данилюк очолив відділ організаційної роботи, обліку та звітності управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, у 2016 -відділ здійснення декларативних і дозвільних процедур інспекції ДАБК у м. Львові, у 2017 - відділ виконання дозвільних та реєстраційних функцій інспекції ДАБК у м. Львові, ще згодом очолив управління регулювання забудови департаменту містобудування ЛМР, у 2018 році Володимира Данилюка призначили головним спеціалістом апарату департаменту містобудування ЛМР, у 2019 році - заступником директора департаменту містобудування Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: