Львів’янка здобула золото на Всесвітніх іграх майстрів

спотр

Старший викладач кафедри фізичного виховання НУ «Львівська політехніка» Оксана Заліско здобула золото на Всесвітніх іграх майстрів, що тривають цими днями в Інсбруку, головному місті провінції Тіроль у західній Австрії, повідомляє Управління фізичної культури та спорту.

Старший викладач кафедри фізичного виховання НУ «Львівська політехніка» Оксана Заліско здобула золото на Всесвітніх іграх майстрів, що тривають цими днями в Інсбруку, головному місті провінції Тіроль у західній Австрії, повідомляє Управління фізичної культури та спорту, - йдеться на сайті ЛОДА.

Учора, 12 січня, на дистанції 30 кілометрів у лижних перегонах у своїй віковій категорії спортсменка фінішувала першою, випередивши росіянку на 35 хвилин.

Загалом до Тіролі у січні цього року, щоб змагатись у дванадцяти олімпійських дисциплінах, з’їхалось близько 3000 спортсменів з усього світу. Вірні девізам «спорт для всіх» та «спорт для життя», Всесвітні ігри майстрів заохочують людей будь-якого віку до занять спортом та залишатися активними.

Нагадаємо, минулоріч Оксана Заліско стала переможницею Кубка світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту. У 2017 році у Швейцарії на Чемпіонаті світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту Оксана Заліско в складі збірної команди України виборола 3 місце у гонці на 15 км класичним стилем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: