«Скажене весілля 2» за 2 тижні прокату зібрало понад 35 мільйонів

скажене весілля2

Комедію «Скажене весілля 2» за 2 тижні широкого прокату подивилися понад 376,5 тисяч глядачів, а касові збори перевищили 35 мільйонів гривень.


Про це повідомляє команда фільму у Facebook.

«За два святкових тижні прокату «Скажене весілля 2» побачив 376 561 глядач, а ми зібрали 35 286 057 грн!.. Дякуємо вам, що провели Новий рік та Різдвяні свята з нами, а під час показів найскаженішої комедії не давали кінозалам бути порожніми та наповнювали їх щирим сміхом!» - написали творці стрічки і запросили до кінотеатрів тих, хто ще не бачив «Скаженого весілля 2».

Стрічка є продовженням найкасовішої комедії 2018 року. Як повідомляла FILM.UA Group, перша частина «Скаженого весілля» торік побила всі рекорди українського кінематографа, починаючи з 1991 року. Загалом вона зібрала майже 680 тисяч глядачів та 55 мільйонів гривень.

Виробництвом «Скаженого весілля 2», як і першої частини, займалися компанії Прототип Продакшн та FILM.UA Group. Співпродюсером знову стала компанія MOZGI Entertainment. Дистрибуцією на території України займаються MMD UA і FILM.UA Distribution. Режисером-постановником комедії «Скажене Весілля 2» знову виступив Влад Дикий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: