У Генпрокуратурі взялися за ексголову ДБР Романа Трубу

Roman-Truba-620x400

У Генеральній прокуратурі відкрили провадження за фатом розголошення колишнім керівником ДБР Романом Трубою відомостей досудового розлідування та втручання у роботу працівників правоохоронних органів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

«Прийшла відповідь на мій запит в ГПУ з приводу протиправних дій Романа Труби. У документі зазначено, що 13 грудня з цього питання було розпочато досудове розслідування за статтею 343 КК (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) і статті 387 КК (розголошення даних досудового слідства). Вести справу доручили Головному слідчому управлінню Національної поліції України.

Записи з кабінету Труби, які були оприлюднені, доводять, що екскерівник відомства неодноразово і цинічно порушував закон. У цьому випадку просто звільнення з посади – недостатньо. Вважаю, що неупереджене розслідування дій Труби та інших фігурантів – це справа честі для правоохоронців», – написав Гончаренко.

Нагадаємо у Тelegram з’явився канал «Трубу прорвало», де публікували аудіо записи буцімто з кабінету тодішнього керівника ДБР Романа Труби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: