Зеленський доручив дружині займатися розвитком «Мистецького арсеналу»

1
фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський ввів свою дружину до Ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький арсенал». Новий склад Ради визначений указом президента, опублікованим сьогодні на офіційному сайті глави держави.

Зеленський визнав такою, що втратила чинність, статтю 1 указу свого попередника Петра Порошенка від 21 грудня 2016 року про попередній склад ради.

Всього до нового складу ради «Мистецького арсеналу» увійшли 16 осіб, очолив їїміністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський. Секретарем ради залишилася гендиректорка «Мистецького арсеналу» Олеся Островська-Люта. Крім неї, до складу ради увійшли керівник Державного управління справами Сергій Борзов, урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца, віцепрем'єр-міністр Дмитро Кулеба.

«За згодою» до ради увійшли дружина президента Олена Зеленська, народний депутат від фракції «Слуга народу» Гео Лерос, заступниця гендиректора Національного художнього музею Ольга Балашова, директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд, вчений-економіст Олександр Пасхавер, експерт з музейної справи Зеновій Мазурик та інші.

Нагадаємо, раніше, за часів президентства Петра Порошенка, співголовами ради «Мистецького арсеналу» були його дружина Марина Порошенко та екглава Адміністрації президента і радник Порошенка Борис Ложкін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: