Львівська мерія відсудила в обласної ради сім приміщень

суд
фото з відкритих джерел

Суд відмовив у задоволенні касаційної скарги Львівської обласної ради і залишив в силі рішення першої та апеляційної інстанцій щодо 7 об’єктів нерухомого майна, в яких розміщені медичні заклади.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. «Рішення суду означає, що визнано незаконним рішення Львівської обласної ради про оформлення права спільної власності територіальних громад на ці приміщення», –йдеться в повідомленні.

«У 2017 році Львівська міська рада звернулась до Господарського суду міста Києва про визнання незаконним та скасування рішення Львівської обласної ради, зокрема, на 7 об'єктів. А це: на відділення фтизіопульмонології в будинку № 24 на вул. Лемківській; пульмонологічне та фтизіопедіатричне відділення в будинку № 14 на вул. Устияновича; будівлі в будинку № 274 на вул. Замарстинівській; лікувальний корпус, адмінкорпус в будинку № 233 на вул. Личаківській; другий лікувальний корпус, в будинку № 81 на вул. Замарстинівській у м. Львові; лікувальний корпус «А-2» в будинку № 4а на вул. Кордуби, головний лікувальний корпус в будинку № 83 на вул. Замарстинівській у м. Львові.

Рішенням Господарського суду м. Києва від 26.07.2018, яке залишене без змін, Постановою Північного апеляційного господарського суду від 23.09.2019 року, позов ЛМР задоволено у повному обсязі. Відтак, Львівською обласною радою було подано касаційну скаргу на ці рішення. Сьогодні відбулося засідання Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду у цій справі. Суд відмовив у задоволенні касаційної скарги Львівської обласної ради і залишив в силі рішення першої та апеляційної інстанцій», — повідомили в юридичному департаменті ЛМР.

Судовий спір між Львівською міською та Львівською обласною радами щодо ще 11 об'єктів триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: