У Києві окропом затопило ТРЦ Ocean Plaza: семеро людей госпіталізовані

1578945418-3189

На дорозі через підмив асфальтового покриття у отвір, що виник, провалилася маршрутка, пасажирів евакуювали рятувальники.

Внаслідок прориву тепломережі у Голосіївському районі Києва постраждало десять осіб, семеро з яких перебувають у лікарні, передає ГУ ДСНС Києва.

Проїжджу частину поблизу торгового центру затопило окропом, повідомляє «Київ Оперативний» на сторінці в Facebook. На опублікованому відео видно, що територія поруч із торговим центром затоплена гарячою водою. Залило також і перший поверх торгового центру. Як повідомляється, людей евакуюють з торгового центру.

Тим часом, у КП «Київпастранс» попередили, що через прорив теплотраси біля ТРЦ затримується рух тролейбусів №12, 42Д, 43, 50 та автобусів №20, 27, 51, 52.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/499408320715179/ 

Як повідомили в управлінні ДСНС в Києві, вода затопила торговий центр, а також супермаркет «Ашан».

«Ввечері 13 січня в Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича, 176, в результаті пориву тепломережі, стався підмив асфальтового покриття. Внаслідок цього у створений отвір частково потрапило маршрутне таксі. Отримавши інформацію про подію, о 20:38 на місце виїхав черговий підрозділ 27-ї державної пожежно-рятувальної частини», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники евакуювали з маршрутного таксі чотирьох пасажирів, а також трьох громадян з тролейбусу, що стояв поруч і опинився в паровій завісі. «Гаряча вода з тепломережі потрапила також у магазин «Ашан» та перший поверх ТРЦ «Ocean Plaza». Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках з приміщення 5 чоловік. Рятувальники також винесли з будівлі потерпілу жінку, яка отримала опіки ніг. Постраждалу передали працівникам медичної служби», - повідомили в ДСНС.

Фото: ДСНС Києва

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: